2007. november 23., péntek

Az Iskola Alapítvány irodavezetője szerint nincs jogtalan adathasználat...

Tőkés László kampánystábja sajtónyilatkozatban azzal vádolja az RMDSZ-t, hogy az Iskola Alapítvány adatbázisát használta fel a Markó Béla által aláírt, névre szóló levelek kiküldéséhez. A nyilatkozat szerint több erdélyi magyar választópolgárhoz eljuttatott levél címzése fölött szereplő azonosító szám és egy korábbi, az alapítvány által küldött értesítőben szereplő azonosító szám megegyezik. „Az RMDSZ bizalmas adatokkal élt vissza: mindazokéval, akik támogatásokat, ösztöndíjakat pályázva megadták elérhetőségeiket, adataikat. Ráadásul immár nemcsak román, hanem magyar állami közpénzen is kampányol, hiszen az Iskola Alapítvány működését, így az adatbázis létrehozását a magyar állam által biztosított közpénzekből finanszírozták” – olvasható Tőkés kampánystábjának közleményében.

Nagy Zoltán, az Iskola Alapítvány irodavezetője kizártnak tartja, hogy az alapítvány névjegyzékét kampánycélokra használták volna.

Lásd ezzel kapcsolatos írásunkat és egy ilyen levelet, mely megcáfolja Nagy Zoltán irodavezető allítását! >>>

MEGJEGYZÉS: Még a mai napon sem adják Marosvásárhelyen az oktatási-nevelési támogatásokat, de a kampánylevél megjött minden marosvásárhelyi pályázónak már 3 napja...

Nincsenek megjegyzések: